Nooit meer op dieet!
 

Aanmelden & afrekenen


Dag Dieet, Hallo Leefstijl!

                Nooit meer op dieet en weer blij met je lijf                

✔   zoals jij het wil      ✔   praktisch     ✔   blijvendWat krijg je precies:

Het traject bestaat uit 6 keer een 1-op-1 sessie en duurt een half jaar. Die tijd heb je nodig om van gezond gedrag ook echt gewoontes te maken. Dat is meteen ook het verschil met een willekeurig dieet van 8 weken. Je gaat uitzoeken welke gezonde gewoontes bij jou passen en na een tijdje worden deze onderdeel van je dagelijkse routine. Het worden gewoontes.

Tijdens de sessies gaat het om jou. Wat jij wil en niet wil. Zo wordt duidelijk wat het effect is van jouw gedrag op jouw gezondheid en waar jij winst kunt behalen. Je gaat jouw motivatie onderzoeken en doelen stellen.

Vervolgens leer je waar jouw gedrag door beinvloed wordt. Je leert welke valkuilen je hebt en welke triggers jou helpen bewust te blijven van jouw gezonde gedrag. Belangrijk ook is dat je leert hoe je balans blijft vinden tussen genieten en gezonde keuzes maken. Hierbij speelt terugvalpreventie ook een zeker rol.

We doen dit samen. Je krijgt begeleiding, maakt huiswerkopdrachten en je kunt al je vragen stellen zodat je niet vastloopt.

Zo vul je gedurende de sessies jouw persoonlijke gereedschapskist met hulpmiddelen om het door jou ontwikkelde gezonde gedrag de rest van je leven te kunnen volhouden!

De waarde van het traject is enorm, je kunt het de rest van je leven inzetten!Alles op een rijtje

✔   6 x  1-op-1 sessies t.w.v. € 397,00

✔    6 maanden persoonlijke begeleiding voor al je vragen t.w.v € 97,00

✔   6 maanden ondersteuning bij huiswerkopdrachten t.w.v € 97,00

Bonus

✔  Quick Scan: waar sta jij? € 57,00

Totale waarde: € 648,00

Je kunt nu instappen voor € 499,00 of € 275,00 in 2 termijnen