Vind vitaliteit verrassend dichtbij
 

Herken je dit?

Bladerend door oude foto’s haal je herinneringen op. Foto’s van mooie momenten, fijne vakanties, jouw opgroeiende kinderen. Dan zie je ineens een foto van jezelf. “En door…” denk je maar het beeld staat al op je netvlies. Je ziet niet de leuke persoon die je bent. Je ziet alleen je te dikke lijf, die kilo’s die zich onder je kleding aftekenen. Ze zijn zeldzaam, foto’s met jou er op, als het even kan duik je weg voor een camera. Want die vrouw op de foto met dat overgewicht wil je niet zien en niet zijn.

“We moeten nu echt gaan hoor!” hoor je van beneden roepen. Maar jij staat nog steeds in je corrigerende ondergoed voor je kledingkast. Op je bed ligt een berg kledingstukken die je gepast en snel weer uitgetrokken hebt. Van wat er nog nu in de kast hangt is een groot deel “voor over 5 kilo”. 5 kilo minder dan hè. Inmiddels mogen die kledingstukken waarschijnlijk wel het label “min 10 kilo” krijgen. Onder tijdsdruk trek je voor de zoveelste keer hetzelfde setje aan. Met een diepe zucht bekijk je je spiegelbeeld. Niks past en niks staat.

“Hoe gaat het met je dieet, ben je al wat kilo’s kwijt?” “Eh, goed hoor, paar kilo.” Leugentje om bestwil, paar kilo erbij bedoel je. Het eeuwige jojo-effect. Je baalt al genoeg van het feit dat je alweer gestopt bent met het zoveelste dieet, dat het niet lukte. En als je dan ook nog hardop moet toegeven dat je toch weer teveel hebt gegeten en opnieuw aangekomen bent..…. Je weet niet meer wat je nu nog moet doen. Al die diëten zijn onpraktisch, te bijzonder, passen niet bij je. Je wil gewoon lekker eten en toch afvallen. Maar hoe dan? Misschien moet je het maar opgeven.

Want wat maken die 15 kilo nou uit? Je hebt al een fijne relatie, leuke kinderen, een baan, vrienden. Je bent toch gelukkig? Er zijn veel ergere dingen. Een vriendin is ernstig ziek, dat is pas erg. Je buren liggen in scheiding, daar zou je ook niet mee willen ruilen. Maar meteen als je dit bedenkt weet je ook dat het zo niet werkt. Je wordt niet blij van je gewicht en je kunt het niet accepteren. Je baalt er van als jezelf in de spiegel of een winkelruit ziet. Je voelt die kilo’s als je beweegt, je bent snel moe en kortademig. En wat als je net als je te zware collega diabetes krijgt? Of hart- en vaatziekten? Er moet echt iets gebeuren, zo kan het niet langer.

Hoe zou het kunnen zijn?

Hoe zou het voor je zijn als je jezelf op een foto ziet en er gewoon naar kunt blijven kijken? Stel je voor dat je naar een foto van jezelf kijkt en geen dik lijf ziet maar die leuke vrouw, lieve moeder, ideale partner, fijne vriendin en gezellige collega die je bent?

Hoe zou het zijn als je weer blij wordt wanneer je jezelf in de spiegel ziet? Dat kleding die je op een paspop zag nog steeds leuk is als jij het aan hebt. Bedenk hoe trots je op jezelf zult zijn als je in de kledingwinkel een maatje kleiner kunt pakken! En hoe zou je je voelen als je kledingstukken uit je kast weg moet doen omdat ze je te gròòt zijn?

Hoe zou het voor je zijn als je nooit meer een dieet hoeft te volgen?

Hoe fijn zou het zijn als je je niet meer druk maakt over jouw gewicht. Dat je niet bang hoeft te zijn voor lichamelijke klachten en kwaaltjes die veroorzaakt worden door overgewicht. Dat je weet dat als mensen naar je kijken, ze iemand zien die lekker in z’n vel zit en dat uitstraalt!

Kun je je voorstellen dat dat allemaal mogelijk is? Dat er een oplossing voor jou is?

Het kan! Die oplossing is er!

Het kan als je kiest voor mijn traject “dag dieet, hallo leefstijl!”.

Dit traject bestaat uit 6 sessies en duurt een half jaar.

 


DRUK OP DEZE KNOP ALS JE KLAAR BENT MET DIETEN


Wat is jouw winst?

Je merkt dat je lichaam verandert! Je ontdekt dat kleine aanpassingen in eten en bewegen groot effect hebben. Je krijgt grip op je gewicht en wordt weer blij met je lijf, kom maar op met die spiegel!

Een eenzijdig, onpraktisch en streng dieet heb je nooit meer nodig. Je laat je menu niet bepalen door een ander! Je maakt zelf gezonde keuzes die je ook nog lekker vindt en waarmee je steeds een stap dichter bij je droomgewicht komt. Je hebt zoveel controle over wat je eet dat een keer zondigen geen ramp is. Stel je eens voor dat je op gewicht blijft èn nog steeds kunt genieten van lekker eten en drinken!

Een keertje toch teveel gegeten? Geen probleem voor jou, je weet hoe je de balans kunt houden tussen genieten en gezonde keuzes! Als je mijn tips en trucs gebruikt kun je de draad zo weer oppakken als het even wat moeilijker gaat.

Je zorgt beter voor je lichaam en dat merk je! Je krijgt meer energie, je kunt makkelijker bewegen en het beter volhouden. Je voelt je goed en straalt dat uit, hoezo wegduiken voor een camera? Je zult trots zijn op jezelf!

Je ontwikkelt gezonde gewoontes die bij jou passen en die je dus vol kunt houden. Daarmee kun je de rest van je leven vooruit!
DRUK OP DEZE KNOP ALS JE KLAAR BENT MET DIETENDe investering in jezelf en jouw gezondheid is € 499,00. Je krijgt daarvoor het traject “dag dieet, hallo leefstijl!”, inclusief metingen en huiswerkopdrachten. Het traject bestaat uit 6 sessies van anderhalf uur en duurt een half jaar. 

De waarde van het traject is enorm, je kunt het de rest van je leven inzetten!DRUK OP DEZE KNOP ALS JE KLAAR BENT MET DIETEN
Veel gestelde vragen

* Kan ik het traject ook online volgen?

Zeker, we kunnen skypen. Dan stuur ik je de materialen digitaal. Het is wel handig dat je zelf een personenweegschaal hebt.

• Hoe zeker is het dat ik ga afvallen?

Dat hangt van jou af! Als je je aan mijn adviezen houdt en je eigen verantwoordelijkheid daarin pakt, weet ik zeker dat je afvalt.

* Kan ik ook losse sessies afspreken?

Nee, het traject is een geheel. De tijdsduur en de inhoud van het programma zijn samengesteld om een blijvende leefstijlverandering te realiseren.

*Ik heb een medisch probleem, kun je me dan ook helpen?

Dat hangt van de aandoening af. Je kunt aangeven wat jouw klacht is en dan bekijk ik of we samen aan de slag kunnen. Dit kan bijvoorbeeld in een gratis sessie.

• Wordt dit traject door de zorgverzekering vergoed?

Bedenk: dit is een investering in jezelf en je eigen gezondheid. Het levert je iets op voor de rest van je leven. Dat is onbetaalbaar! Op dit moment wordt leefstijlcoaching niet door een zorgverzekeraar vergoed.

* Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker je mag ook in twee termijnen betalen. Dan betaal je € 275,00 voorafgaand aan de eerste- en voorafgaand aan de vierde sessie.  

 

DRUK OP DEZE KNOP ALS JE KLAAR BENT MET DIETEN

 

 Ook van huis uit vitaal worden? Klik hier voor contact